Підзори від

Кожна поважаюча себе господиня прагне, щоб її домівка сяяла охайністю та унікальністю. А що часто може грати важливу роль, як не найпростіші речі, які ми часто ігноруємо!? Саме до таких речей можна віднести підзори або як в народі їх називають - "спідниці" для ліжка.

Вони створюють атмосферу затишку та разом з тим надають вашій спальні унікальності, прикриваючи неестетичний вигляд дерев’яних ніжок. Більше того, вільний, але прихований від очей простір можна використати як додаткову шафку у вашій кімнаті.

Компанія "Almira Mix" – це краща постільна білизна, котра успішно зарекомендувала себе на ринку текстильних виробів. Створюючи продукцію власного виробництва, ТМ "Аlmira Mix" пропонує широкий асортимент вибору стильної та високоякісної постільної білизни преміум-класу. Перевагою компанії на ринку України є виготовлення якісних та оригінальних постільних приналежностей, котрі вирізняються своєю яскравістю та унікальністю.

Серед багатьох інших пропозицій підзори вирізняються поєднанням якості та краси. Їхній асортимент представлений у 5 стилях: строгий, складки, рюші, суцільні простирадла з підзорами та підзори з кишенями.

"Almira Mix"- це товари з високоякісних матеріалів за доступними цінами. Для виготовлення своєї продукції ТМ "Аlmira Mix" використовують ексклюзивні тканини, котрі не мають запаху, є щільними, зносостійкими, не втрачають зовнішній вигляд навіть після 400 прань.

Підзори від "Almira Mix" - це стильні та оригінальні товари преміум-класу за доступною ціною. Компанія турбується про своїх клієнтів, тому для повного задоволення потреб покупця пропонує пошиття під індивідуальні мірки та форми, що дозволяє зупинити вибір на продукції ТМ "Almira Mix" навіть найвибагливіших господинь. Бездоганна якість пошиття та використання найкращих натуральних тканин дозволяє компанії давати гарантії на свої товари терміном до 3 років.

Підзори від "Almira Mix" – це унікальне поєднання високої якості та краси в різних розмірах та оригінальних дизайнах для вашої кімнати. Тому справжні господині, котрі бажають купити постільну білизну в інтернеті, обов’язково оберуть продукцію ТМ "Аlmira Mix".

Щоб замовити продукцію, достатньо зателефонувати нам за вказаними контактними номерами на сайті або перейти за посиланням.