Кругла постільна білизна – правильний підхід до нестандартних ліжок

Любителі неординарних речей вибирають для своїх спалень круглі ліжка, хоча для них потрібна специфічна кругла постільна білизна, яку іноді доводиться пошукати.

Круглі ліжка зазвичай мають діаметр від 1,8 до 2,5 метрів. Таким чином, круглі ліжка займають немалу площу, і їх роблять складними. Якщо мати спеціальну круглу білизну для таких ліжок, зменшиться і час їх підготовки до сну. Ще краще, коли таке покривало буде на резинці, бо так його легше надягнути на ліжко і менше треба буде поправляти.

Нерідко вибирають простирадла одразу із спідницею-підзором. Така, на перший погляд, незначна деталь робить вигляд ліжка більш довершеним. Також простирадла з підзорами дають можливість поєднувати два і більше кольорів у постелі. У своє чергу, це поєднання дозволить не лише оформлювати ліжко у мінімалістичному стилі, а й у інших стилях відповідно до інтер’єру спальні.

Оскільки ліжко – одна з найважливіших деталей спальні, велику увагу приділяють саме його грамотному оформленню. Тканина простирадла має бути м’якою і не складати враження накрохмаленої. Так вона буде приємною на дотик. Окрім того, немале значення надається її довговічності – навіть після тривалого використання простирадла не мають рватися або розлазитись. Зазвичай матеріалом для пошиття круглих простирадл вибирають високоякісний сатин. Йому властива висока гігроскопічність, тому сатинові простирадла дуже зручні у спекотне літо. Також використання екологічно чистого і натурального сатину робить простирадла гіпоалергенними. Після прання цей матеріал практично не мнеться, на ньому можуть лишатися хіба що дуже дрібні складочки.

Покривала для круглих ліжок виготовляються з натуральних тканин, а саме 100 % бавовни. Під ними повинно бути тепло в люті морози та нежарко з приходом весни. Тканина покривал зазвичай має високу щільність і не линяє, не лишає слідів на простирадлах. Покривала повинні витримувати велику кількість прань. Можна купувати покривала як до середини ліжка, так і більші, які б досягали аж до підлоги.

Окрім стандартних розмірів, замовляють покривала за індивідуальним пошивом. Якщо ви не можете знайти постіль на кругле ліжко, можна її пошити!

Купити покривало на кругле ліжко, а також простирадла для нього можна у виробника елітної постільної білизни - "Альміра Мікс". Також здійснюємо пошиття постільної білизни на замовлення. Замовлення можна оформити на сайті за передоплатою або післяплатою. Вироби є ексклюзивними за властивостями і зовнішнім виглядом, дуже зносостійкі (до 400 прань). Асортимент надзвичайно великий, тому легко знайти потрібні кольорові поєднання та підібрати бажаний стиль.