Запитання : Де купити постільну білизну оптом?

Постільну білизну купити оптом можна за прийнятною ціною в компанії "Almira Mix". Компанія займається оптовою реалізацією домашнього текстилю. Для оптових покупців пропонуємо хороші умови роботи - гнучка цінова політика, індивідуальний підхід до кожного покупця, широкий асортимент товарів. Фірма "Almira Mix" допоможе будь-якому клієнту зробити правильний вибір серед величезного розмаїття постільної білизни. Компанія виконає всі побажання і будь-які вимоги покупців. Звернувшись в "Almira Mix", Ви зможете відмінно урізноманітнити Ваш торговий ряд. А привабливе співвідношення ціни і якості сподобається кожному Вашому покупцеві.

Матеріали, за допомогою яких виготовлена постільна білизна, відрізняються міцністю, надійністю і стійкістю до зношування. Виготовляються із сатину. Для тих, хто любить тільки натуральну білизну, є екологічно чисті і безпечні постільні комплекти. Вони виготовлені з натуральних тканин - льон, бавовна. Така білизна сприяє приємному сну і максимальному розслабленню.

У вас є питання - де постільну білизну купити оптом. Відповідь - у компанії "Almira Mix". Співробітники фірми допоможуть Вам і нададуть відповіді на всі Ваші питання. Працюємо по всіх регіонах України.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Каталог товарів

Контакти

Елітна постільна білизна від виробника оптом та пошиття комплектів на замовлення Альміра Мікс
(основний офіс)

14000, Україна, Чернігівська, Чернігів, Козацька, будинок 33, офіс 3
  • +38 (095) 898-60-XX
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create