Запитання : Як вибрати постільну білизну?

Сучасний ринок текстилю радує великою різноманітністю постільних комплектів з різних тканин. Атлас, бавовна, сатин і багато всього іншого... Деколи важко розібратися у перевагах кожної тканини і підібрати варіант для себе. Якщо ви також не знаєте, як вибрати постільну білизну і на що в першу чергу звернути увагу, ми постараємося вам допомогти.

Деякі люди віддають перевагу цупкій, гладенькій постільній білизні. Інші обирають білизну з тканини з дещо нерівною структурою нитки і трохи шорсткою на дотик. Така тканина більш природна.

Якщо говорити про колір, то жінки в основному вибирають малюнки з "ретро-настроєм", крупні яскраві принти. Чоловіки віддають перевагу більш спокійним кольорам. Різні варіанти клітинки, смуг, яскраві принти чудово підходять для кімнат дітей і підлітків.

Великий вибір постільної білизни із сатину представлений тут. Ви легко зможете підібрати варіант на свій смак, адже асортимент дуже широкий. Можливе виготовлення за індивідуальними замовленнями.

 
 

Коментарі (Коментарі можуть вносити тільки зареєстровані користувачі. )

 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

Ви впевнені, що хочете повідомити адміністрацію порталу про те, що користувач порушує правила коментування та розміщення контенту?


Повідомити

Відмінити
 
 
 
Скарга на коментар Закрити вікно

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Каталог товарів

Контакти

Елітна постільна білизна від виробника оптом та пошиття комплектів на замовлення Альміра Мікс
(основний офіс)

14000, Україна, Чернігівська, Чернігів, Козацька, будинок 33, офіс 3
  • +38 (095) 898-60-XX
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create