Ексклюзивна постільна білизна - «родзинка» вашої спальні

Натуральна і красива постільна білизна здатна зробити сон солодким, а пробудження - приємним і бадьорим. М'яка та ніжна, вона дарує приємні дотики не тільки тілу, а й душі. Особливо якщо це ексклюзивна постільна білизна від Аlmira Mix.

Український виробник Аlmira Mix пропонує великий вибір вишуканих і стильних комплектів на будь-який смак. Уся постільна білизна представлена в таких категоріях як «Стандарт» і «Преміум».

Постільні комплекти серії «Стандарт» гармонійно поєднують в собі високу якість і доступну ціну. Така постільна білизна практична і красива. Вона зробить вашу спальню неповторною і додасть їй справжньої чарівності.

Постільна білизна серії «Преміум» - стильні, однотонні комплекти, а також двостороння постільна білизна відмінної якості. Купуючи такий комплект, ви отримуєте два колірних рішення. Це чудова можливість швидко змінити інтер'єр спальні!

Переваги постільної білизни Аlmira Mix

• М'яка, якісна тканина - дуже приємна на дотик, дарує незабутні відчуття від дотиків до шкіри!
• Тканина, з якої виробляється постільна білизна, - екологічно чиста. Це сатин високої щільності, в його складі немає шкідливих хімічних добавок.
• Тканина не линяє і довго зберігає свій прекрасний зовнішній вигляд. Можете бути впевнені в тому, що постільна білизна Аlmira Mix буде служити вам дуже довго!
• Щільність тканини наших виробів набагато вища, ніж у аналогів від інших виробників. А ціна при цьому - набагато нижча.
• Безліч цікавих, нестандартних рішень, наприклад, постільна білизна для круглого ліжка.
• Можливе виготовлення постільної білизни за індивідуальними розмірами - для цього зв'яжіться з нашими менеджерами та уточніть побажання. Будьте впевнені в тому, що ми повністю врахуємо їх і створимо постільну білизну саме такою, якою ви хотіли її бачити.
• Наші вироби мають бездоганну якість пошиття і тому вони затребувані на ринку.

Технологія Jet: особливості

Постільна білизна Аlmira Mix виготовлена з тканини, яка зіткана за спеціальною технологією Jet на верстатах японського виробництва. Суть технології в тому, що виробництво тканини здійснюється із застосуванням гарячого потоку повітря на дуже високій швидкості. Волокна тканини виходять більш рівними. Вкраплення сторонніх ниток і поява вузликів повністю виключається.

Тканина JET не має аналогів. Її переваги очевидні перед тими тканинами, які виготовлялися на звичайних ткацьких верстатах. Саме тому ми можемо гарантувати високу зносостійкість і довговічність використання нашої постільної білизни.

Купити постільну білизну за цінами виробника ви можете просто зараз в нашому інтернет-магазині. Кожен з комплектів поєднує в собі красу, оригінальний, стильний дизайн і доступну ціну!