Якісна постільна білизна із сатину – Ваше правильне рішення

Спальня – це особлива кімната в домі, адже саме там ми відпочиваємо, набираємося енергії та сили. Крім того, науковці вважають, що третину свого життя людина проводить у сні. Тож розуміємо, що облаштування цієї кімнати – річ серйозна. Все у спальні має налаштовувати на приємний спокій. Одним із елементів здорового відпочинку є постільна білизна.

На сучасному ринку можна зустріти найрізноманітніші види білизни. Вона відрізняється як кольорами, малюнками, так і тканинами та якістю кожної з них. Насамперед варто серйозно підійти до вибору матеріалу, від якого залежить термін експлуатації Вашої покупки. Однією із найпопулярніших тканин є сатин. Це яскрава, міцна і надзвичайно приємна до тіла тканина, що виготовляється із натуральних волокон. Крім того, що з цією білизною Ви почуватимете себе максимально комфортно, вона ще й виглядає дорого і благородно. Сатинова тканина характеризується легким блиском, чим трохи нагадує атлас. Але за своїми дотиковими характеристиками нагадує шовк, а під час використання зберігає тепло як бавовна.

Як бачимо, це якісна та універсальна тканина. Її назва, до речі, походить від типу плетіння, а не від волокна. Виготовляється сатинова тканина із високоякісних бавовняних волокон двох видів. Один вид волокна більш щільний, який слугує основою для тканини. Інший вид характеризується меншою щільністю та крученістю. Саме завдяки останній характеристиці сатиновій тканині притаманний блиск. Але пам'ятайте, що цей блиск присутній тільки на лицьовому боці тканини, спідня сторона має матовий вигляд. Сатин відрізняється від інших тканин саме плетінням, воно є складним, чим забезпечується багатий та достойний вигляд тканини. Бязь, наприклад, має менш складне плетіння, тому і дешевший вигляд.

Особливості постільної білизни із сатину

Однією із істотних переваг такого матеріалу є те, що він добре зберігає рівну форму, завдяки чому майже не мнеться. Цей ефект досить довготривалий. Із постіллю з такої тканини Ваше ліжко буде виглядати свіжостеленим довго. Якісний сатин характеризується довговічністю. Навіть після приблизно 400 разів прання у нього залишиться хороший вигляд. Блиск лицьової сторони та матовість іншої – це теж серйозна перевага. Адже простирадло не ковзатиме по поверхні матраца, що не завдасть дискомфорту та зайвої роботи у вигляді постійного перестелювання постільної білизни.

Компанія "Альміра Мікс" – провідний виробник якісної елітної постільної білизни. Наша продукція не тільки висококласна, але й є своєрідним ексклюзивом на українському ринку. Завітайте до нас та вибирайте постільну білизну своєї мрії! Пам'ятайте, що якісна постільна білизна – це запорука хорошого відпочинку та здорового сну. Не економте на своєму здоров'ї!